Blue Bay Resort & Spa
Blue Bay Resort & Spa
Blue Bay Resort & Spa
Blue Bay Resort & Spa
Blue Bay Resort & Spa
Book now Join our loyalty club Call us

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ημερομηνία Ισχύος: 19/7/2023 

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποσκοπεί στην ενημέρωσή σας σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κατά τη επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. 

Η λήψη των δεδομένων αυτών μας καθιστά υπεύθυνους επεξεργασίας και βάση της νομοθεσίας που διέπει τα Προσωπικά Δεδομένα και συγκεκριμένα τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και τον Εθνικό Νόμο υπ’ αριθμόν 4624 (ΦΕΚ 137/29 Αυγ. 2019), σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είμαστε, γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, πως τα χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα προσωπικών δεδομένων. 

Για να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με τις Ηλεκτρονικές Κρατήσεις, παρακαλώ πατήστε εδώ. 

Ποιοι είμαστε 

Είμαστε η ΒΑΛΑΡΑΚΗΣ Σ. Α.Ε., με την εμπορική ονομασία Blue Bay Resort Hotel (εφεξής Blue Bay Resort Hotel). 

Η έδρα μας βρίσκεται στην Αγία Πελαγία, Ηράκλειο Κρήτης. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους: 

Ο οργανισμός μας δεν φέρει νομική υποχρέωση να διατηρεί υπεύθυνο προστασίας δεδομένων. Τυχόν απορίες πάνω στην προστασία των δεδομένων σας μπορείτε να τις απευθύνετε μέσω των παραπάνω τρόπων επικοινωνίας. 

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα 

Ως προσωπικά δεδομένα, ή αλλιώς «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα», ορίζονται από το άρθρο 4 του ΓΚΠΔ, κάθε πληροφορία που αφορά φυσικό πρόσωπο, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλεφωνική αριθμοί κτλ., του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί άμεσα ή έμμεσα. 

Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων 

Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, ως «επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» ορίζεται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώρηση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή των δεδομένων αυτών. 

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε 

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι τα ελάχιστα δυνατά προκειμένου να επιτύχουμε τον ανά περίπτωση επιδιωκόμενο σκοπό. Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα αυτά συλλέγονται ανάλογα τον σκοπό τους και την νομική βάση της επεξεργασίας, και η συλλογή, αποθήκευση, και επεξεργασία τους διέπονται από κανόνες νομιμότητας και συμμόρφωσης προς την κοινοτική και εθνική νομοθεσία. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην μας παράσχετε κάποια από τα προσωπικά σας στοιχεία, αυτό ενδέχεται να έχει επίδραση σε ορισμένες από τις μεταξύ μας συναλλαγές. 

Κρατήσεις 

Όταν προχωράτε σε κράτηση δωματίου με το ξενοδοχείο μας, συλλέγουμε από εσάς και επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, e-mail, τηλέφωνο), κράτησης (διάρκεια διαμονής), και χρέωσηςιστωτική ή χρεωστική κάρτα). Η νομική βάση της επεξεργασίας είναι η σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταξύ του πελάτη και του ξενοδοχείου. 

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα καταχωρηθούν στο πρόγραμμα κρατήσεων της επιχείρησης και θα κοινοποιηθούν στον διαχειριστή του προγράμματος κρατήσεων, στον πάροχο υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους και τις αρμόδιες αρχές. 

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν από εμάς μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός αν συντρέχει νομική ή άλλη υποχρέωση της επιχείρησης (με μέγιστο χρόνο διατήρησης τα δέκα έτη). 

Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω τρίτου ιστότοπου ή πρακτορείου, ανατρέξτε στην αντίστοιχη Πολιτική Απορρήτου τους. 

Check-in 

Όταν κάνετε check-in στο ξενοδοχείο μας, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας είτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου, συλλέγουμε από εσάς και επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία των επισκεπτών της κράτησης (ονοματεπώνυμο, ημ. γέννησης, εθνικότητα, αριθμό ταυτοποιητικού εγγράφου) καθώς και τα στοιχεία της κράτησης (τύπος δωματίου, ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, πρακτορείο προέλευσης). Η νομική βάση της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταξύ του πελάτη και του ξενοδοχείου. 

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν έντυπα στο αρχείο της υποδοχής, ηλεκτρονικά στο πρόγραμμα κρατήσεων της επιχείρησης, και θα κοινοποιηθούν στον διαχειριστή του προγράμματος κρατήσεων και τις αρμόδιες αρχές. 

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν από εμάς μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός αν συντρέχει νομική ή άλλη υποχρέωση της επιχείρησης (με μέγιστο χρόνο διατήρησης τα δέκα έτη). 

Χρήση Εφαρμογής Επισκεπτών 

Το ξενοδοχείο μας παρέχει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα χρήση ειδικής εφαρμογής για τη παροχή πρόσθετων υπηρεσιών, όπως κράτηση τραπεζιού στο εστιατόριο, σύνδεση στο δίκτυο Wi-fi πελατών, room service κ.α. Για τη χρήση κάποιων από τις υπηρεσίες, συλλέγουμε και προωθούμε στο διαχειριστή της εφαρμογής το ονοματεπώνυμό σας, τη διάρκεια διαμονής σας με το ξενοδοχείο, τη χώρα προέλευσης, τις διατροφικές σας προτιμήσεις (π.χ. για χορτοφαγικό μενού). Για άλλες υπηρεσίες, με τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να συλλέξουμε επιπλέον τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου και τον ταυτοποιητικό κωδικό MAC address της συσκευής που χρησιμοποιείται για να συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-fi πελατών. 

Τα στοιχεία αυτά θα διατηρηθούν από τον διαχειριστή της εφαρμογής μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός αν συντρέχει νομική ή άλλη υποχρέωση της επιχείρισης (με μέγιστο χρόνο διατήρησης τα δέκα έτη). 

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης 

Κατά την αποχώρησή σας από το ξενοδοχείο, θα σας δοθεί ένα ερωτηματολόγιο ικανοποίησης πελατών το οποίο μπορείτε προαιρετικά να συμπληρώσετε. Σε αυτό, σας ζητάμε την ρητή συγκατάθεσή για την συλλογή και επεξεργασία της διεύθυνσης ηλ. ταχυδρομείου και της χώρας που διαμένετε μόνιμα. Σκοπός είναι η στατιστική έρευνα για τα επίπεδα ικανοποίησης των επισκεπτών στο ξενοδοχείο μας. 

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν σε ασφαλές ερμάριο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και θα επεξεργαστούννωνυμοποιημένα) σε πρόγραμμα λογιστικού φύλλου. Αν συμπληρώσατε την φόρμα ηλεκτρονικά, τα δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στην διαχειρίστρια της υπηρεσίας ηλεκτρονικής φόρμας. Αν μας δώσατε τη συγκατάθεση σας, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας αναφορικά με τις βαθμολογίες ή τα σχόλια που αφήσατε στο ερωτηματολόγιο. 

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος της τουριστικής σεζόν, όταν και θα ανωνυμοποιηθούν πλήρως. 

Φόρμα Επικοινωνίας 

Όταν επικοινωνείτε με την επιχείρηση, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε από εσάς και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου). Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ικανοποιητική απάντηση στο αίτημα σας και η επιχείρηση δρα σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της. 

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στην διαχειρίστρια των υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιχείρησης. 

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα σας, ή αν περάσει ένας μήνας χωρίς να λάβουμε επικοινωνία από εσάς. 

Εγγραφή στο Newsletter 

Όταν εγγράφεστε στο newsletter μας, συλλέγουμε από εσάς και επεξεργαζόμαστε το πλήρες όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, για να σας αποστέλλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας και να σας ενημερώνουμε για ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες, εκδηλώσεις και ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η ρητή συγκατάθεσή σας, την οποία μας δίνετε κατά την εγγραφή σας στο newsletter. 

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιηθούν στον πάροχο υπηρεσιών newsletter που χρησιμοποιούμε. 

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν από εμάς μέχρι να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, είτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Απεγγραφή" (Unsubscribe) που παρέχεται στο κάτω μέρος κάθε email ενημερωτικού δελτίου, είτε επικοινωνώντας μαζί μας με το αίτημά σας να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. 

Κάμερες CCTV 

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρακολουθούνται με κάμερες κλειστού κυκλώματος (CCTV) με σκοπό τη διασφάλιση της ασφάλειας των επισκεπτών και του προσωπικού, την αποτροπή εγκληματικών ή παραβατικών πράξεων, και τη συνδρομή στις έρευνες των αρχών σε περίπτωση συμβάντος. 

Τα δεδομένα που συλλέγονται περιλαμβάνουν τα πλάνα λήψης όπου υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης, τα οποία ενδέχεται να περιλαμβάνουν την εικόνα σας εάν βρίσκεστε στη τοποθεσία. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. 

Τα πλάνα παρακολούθησης θα διατηρηθούν για περίπου 15 ημέρες, και έπειτα διαγράφονται αυτόματα εκτός αν συντρέχει απαίτηση από τις αρμόδιες αρχές. Το υλικό ενδέχεται να κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση συμβάντος, και μπορεί επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτό οι εργαζόμενοι της εταιρείας συντήρησης του συστήματος παρακολούθησης. 

Αιτήσεις Εργασίας 

Όταν στέλνετε σε εμάς αιτήσεις εργασίας, αυτές περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας και βιογραφικού σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετίζεται με την αίτηση εργασίας σας. 

Τα δεδομένα αυτά θα αποθηκευτούν, ανάλογα την μορφή τους, είτε σε ασφαλή φυσική τοποθεσία είτε κρυπτογραφημένα από την επιχείρηση. Έπειτα θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση της αίτησης, σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της επιχείρησης και με σκοπό τη δυνητική σύναψη σύμβασης εργασίας με εσάς. 

Τα δεδομένα της αίτησης μπορεί να διατηρηθούν από την επιχείρηση για επιπλέον 2 έτη πριν καταστραφούν, και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που προκύψει νέα θέση εργασίας που ενδέχεται να σας ενδιαφέρει. 

Cookies 

Για να εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούμε cookies τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα αρχεία αυτά δεν βλάπτουν τη συσκευή σας και δεν περιέχουν ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό. Στα cookies αποθηκεύονται πληροφορίες που συνδέονται με το συγκεκριμένο τερματικό που χρησιμοποιείται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε την ταυτότητά σας. 

Πλην των αναγκαίων cookies, για όλα τα υπόλοιπα ζητάμε πάντα την συγκατάθεσή σας. 

Τα cookies που χρησιμοποιούμε στον δικτυακό μας τόπο διακρίνονται στις ακόλουθες κατηγορίες: 

  1. Αναγκαία cookies

Τα cookies αυτά κρίνονται απαραίτητα για την ορθή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας, και χωρίς αυτά η ιστοσελίδα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Για αυτά τα cookies, δεν ζητάμε την συγκατάθεσή σας. 

Όνομα 

Πάροχος 

Σκοπός 

Λήξη 

__RequestVerificationToken 

BlueBay 

Αυτό το cookie ρυθμίζεται από διαδικτυακή εφαρμογή ενσωματωμένη στην ASP.NET MVC Technologies. Αυτό είναι ένα cookie κατά της πλαστογραφίας που χρησιμοποιείται για την αποτροπή επιθέσεων πλαστογραφίας αιτημάτων μεταξύ τοποθεσιών. 

Συνεδρία 

_GRECAPTCHA 

Google 

Η υπηρεσία Google Recaptcha ρυθμίζει αυτό το cookie για να αναγνωρίζει bots για να προστατεύει τον ιστότοπο από κακόβουλες επιθέσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. 

6 μήνες 

cookie_consent_level 

Blue Bay 

Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της προτίμησης του επισκέπτη για τα cookies στην ενημερωτική ειδοποίηση. 

1 έτος 

  1. Cookies επιδόσεων 

Για σκοπούς παρακολούθησης των επιδόσεων, χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των δικτυακών μας τόπων από τους επισκέπτες με στόχο, αφενός, την ικανοποίηση περισσότερων αναγκών των επισκεπτών και τη βελτίωση του περιεχομένου των δικτυακών μας τόπων και, αφετέρου, τη διευκόλυνση της χρήσης των δικτυακών μας τόπων. 

Δεν κάνουμε χρήση cookies επιδόσεων στον ιστότοπο. 

  1. 3. Cookies ανάλυσης

Τα cookies ανάλυσης χρησιμοποιούνται για τη κατανόηση της αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies βοηθάνε στη παροχή πληροφοριών για την προσέλευση επισκεπτών, τον ρυθμό αναπήδησης, την πηγή της κίνησης κλπ. 

Όνομα 

Πάροχος 

Σκοπός 

Λήξη 

_ga 

Google Analytics 

Υπολογίζει τα δεδομένα επισκεπτών, περιόδου σύνδεσης και καμπάνιας, και επίσης παρακολουθεί τη χρήση του ιστότοπου για την αναφορά αναλυτικών στοιχείων του. Το cookie αποθηκεύει πληροφορίες ανώνυμα και εκχωρεί έναν αριθμό που δημιουργείται τυχαία για να αναγνωρίζει μοναδικούς επισκέπτες. 

1 έτος 

_ga_* 

Google Analytics 

Το Google Analytics ορίζει αυτό το cookie για την αποθήκευση και καταμέτρηση των προβολών σελίδων. 

1 έτος 

_gid 

Google Analytics 

Εγκατεστημένο από το Google Analytics, το _gid cookie αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο, ενώ δημιουργεί επίσης μια αναφορά αναλυτικών στοιχείων για την απόδοση του ιστότοπου. Μερικά από τα δεδομένα που συλλέγονται περιλαμβάνουν τον αριθμό των επισκεπτών, την πηγή τους και τις σελίδες που επισκέπτονται ανώνυμα. 

1 ημέρα 

_gat_UA-* 

Google Analytics 

Το Google Analytics ορίζει αυτό το cookie για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς των χρηστών. 

1 λεπτό 

_fbp 

Facebook 

Η Facebook ορίζει αυτό το cookie για να εμφανίζει διαφημίσεις στο Facebook ή σε ψηφιακές πλατφόρμες που λειτουργούν με διαφημίσεις της Facebook μετά την επίσκεψη στον ιστότοπο. 

3 μήνες 

Πως μπορώ να διαγράψω τα cookies 

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε στον αποκλεισμό ή την διαγραφή cookies από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του περιηγητή που χρησιμοποιείτε και συγκεκριμένα: 

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας 

Αποδέκτες των δεδομένων σας μπορεί/θα είναι: 

Σε περίπτωση διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων σας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτή θα διέπεται από όλα τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλίζεται ανά πάσα στιγμή η συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία. 

Πως προστατεύουμε τα δεδομένα σας 

Η επιχείρησή μας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από τυχόν τυχαία ή κακόβουλη επεξεργασία, κλοπή ή και πιθανή απώλεια. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα επιχειρηματικά συστήματα και διαδικασίες, ενώ παράλληλα εφαρμόζουμε διαδικασίες ασφάλειας μέσω τεχνικών και φυσικών περιορισμών πρόσβασης και χρήσης των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε. Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα τα οποία διαχειρίζονται τις πληροφορίες με πλήρη εχεμύθεια και στα πλαίσια εκτέλεσης των καθηκόντων τους. 

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται κατ’ ελάχιστον σε ετήσια βάση και όποτε και όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο από την επιχείρηση.  

Σε περίπτωση που η επιχείρηση χρησιμοποιήσει τρίτα μέρη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αυτό γίνεται στην βάση γραπτών οδηγιών, τα τρίτα δε μέρη δεσμεύονται σχετικά με την υποχρέωση της εμπιστευτικότητας και είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων στα οποία τους επιτρέπουμε την πρόσβαση. 

Χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας 

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός για τον οποίο τα έχουμε συλλέξει καθώς και τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία. 

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα υπόκεινται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε περίπτωση δε εναντίωσης από εσάς στην επεξεργασία, δεν θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν από αυτή. 

Μετά την παρέλευση του διαστήματος διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν και θα καταστραφούν με ασφάλεια από τα συστήματά μας. 

Νομική βάση της επεξεργασίας 

Η επεξεργασία των δεδομένων σας διενεργείται κατά περίπτωση, και ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Συγκεκριμένα, για: 

Τα δικαιώματά σας 

Τα δικαιώματά σας ως «υποκείμενα των δεδομένων» περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: 

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση dataprotection@bluebay.gr, ή με κάποιον από τους τρόπους επικοινωνίας που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας πολιτικής. 

Προσφυγή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων 

Αν επιθυμείτε να προβείτε σε καταγγελία για την χρήση των πληροφοριών σας από εμάς, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αυτό μπορεί να γίνει στην διεύθυνση www.dpa.gr, τηλεφωνικώς στο +30-210 6475600, ηλεκτρονικά στο contact@dpa.gr, ή εγγράφως στην: 

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα[Text Wrapping Break]Κηφισίας 1-3[Text Wrapping Break]115 23[Text Wrapping Break]Αθήνα 

Αναθεωρήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου 

Η παρούσα πολιτική απορρήτου αναθεωρείται και, αν απαιτείται, ανανεώνεται και επικαιροποιείται κατά διαστήματα, βάσει της ισχύουσας εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, καθώς και τυχόν αλλαγών στις υπηρεσίες μας και την χρήση από μέρους μας των προσωπικών δεδομένων. Σε περίπτωση που αλλάξει ο τρόπος χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας από εμάς, με τρόπο που δεν είχε έως τώρα αναγνωριστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτό και, αν απαιτείται, θα ζητήσουμε την συναίνεσή σας. 

Ειδικές Προσφορές

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα προσφορών και ελάτε για τις διακοπές σας στο ομορφότερο νησί του κόσμου, στο πιο φιλόξενο ξενοδοχείο της Κρήτης.

Δείτε όλες τις προσφορές

  • Flexible Early Booking Offer

    Plan ahead and secure up to 35% off with the best flexible terms!

  • Join our Members’ Club

    Earn an extra -10% off by becoming a Loyalty Member!

  • First Child Free

    Φέρτε και τα παιδιά σας! Θα διασκεδάσουν πολύ κάτω από τον ελληνικό ήλιο!

  • Ρομαντικό Πακέτο για 2

    Προσφορά για 2 άτομα.

  • Πολιτικός Γάμος

    Πολιτικός Γάμος

Αγία Πελαγία Τ.Θ. 65 - 71414 Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ.: 0030 2810 811072,e-mail: contact@bluebay.gr MH.TE. 1039Κ014Α0182400
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • Youtube
  • foursquare
  • TripAdvisor
  • HolidayCheck
Jet2holidays - quality award

Blue Bay Resort Hotel

The Corporate Reputize Index™ is an aggregate score measuring the reputation of all your properties at a given point of time. It is based on data aggregated from more than 100 online sources for each of your properties. more...

Reputize Index™
Blue Bay Resort Hotel
Agia Pelagia Crete Greece
88.0/ 100
6670 reviews
Covid-19 iso-22000 iso-9001 qs-covid-19
Όνοματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό
Διεύθυνση Email είναι υποχρεωτικό

είναι υποχρεωτικό

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.